ZRUB s výhľadom na V.Tatry, Veľká Lomnica – Na Kopci


SIERA realitná kancelária ponúka na predaj ZRUB v novej lokalite Na Kopci s jedinečným výhľadom na Vysoké Tatry.

ZRUB je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 156 m2. Slnečný pozemok s Juho-západnou  orientáciou má 632 m2..

Predáva sa v štádiu holodom, drevené okná s trojsklom, drevené bezpečnostné dvere, drevený obklad/omietka, drevené schodisko, zábradlie, elektrický kotol (možnosť tepelné čerpadlo +5000,-EUR), podlahové kúrenie teplovodné, komín príprava na krb. Zrub je napojený na elektrinu, obecnú vodu, kanalizáciu (možnosť plynovej prípojky). Po dohode vieme ZRUB dokončiť na kľúč aj so zariadením, možnosť okamžitého užívania !

Kúpou ZRUBU získate kvalitnú nehnuteľnosť v novej kľudnej lokalite s jedinečným výhľaodm a tiež perfektnú investíciu s celoročným využitím.

Dispozícia ZRUBU:

PRÍZEMIE: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, denná časť (kuchyňa, jedáleň, obývačka)

POSCHODIE: predsieň, spálňa 19 m2, izba 17 m2, izba 17 m2, kúpeľňa

Projekt sa realizuje v katastri obce Veľká Lomnica, nachádza sa v Popradskej kotline, leží medzi Popradom a Tatranskou Lomnicou. Lokalita je veľmi dobre dostupná, samotná obec sa nachádza len pár kilometrov od okresných miest Kežmarok a Poprad a zároveň je v blízkosti diaľničného privádzača. Obec má veľký potenciál na dynamický rozvoj a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.  Je teda ideálnym miestom na trvalé, ale aj rekreačné bývanie. Neďaleko je tiež niekoľko stredísk cestovného ruchu ako Bachledova dolina, Tatranská Lomnica či Starý Smokovec. Pozemok sa nachádza v obľúbenej lokalite Na Kopci ide o novú krásnu lokalitu nad golfovým ihriskom so scenériou hôr.

CENA: 345.000,-EUR

Realitný maklér: Erik Šimonovič +421 917 200 726

V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.


Typ:
Predaj
Druh:
Domy a vily
Úžit. plocha:
156m²
Cena na m2:
2,211.54 €/m²
345000€

Prezrite si nehnuteľnosť


fotogaléria

Podrobné informácie


podrobnosti